Fysiotherapie met een persoonlijke aanpak

Fysiotherapie in de buurt, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat? Dan bent u bij FysioExpert aan het juiste adres. Onze ervaren fysiotherapeuten kijken naar uw specifieke situatie en komen samen met u tot een optimale behandelmethode. Wij zetten alles op alles om uw klachten middels fysiotherapie te verminderen, zodat u weer optimaal van beweging kunt genieten.

We starten iedere behandeling met een uitgebreide intake middels vragenlijsten en fysieke testen, waarmee we uw klacht in kaart brengen. Op basis hiervan kiezen we de beste behandelmethode. Om uw vooruitgang te meten en eventueel bij te sturen, vinden tijdens de behandeling ook verschillende tussentijdse meet- en evaluatiemomenten plaats.

Fysio volgens het 3-fasen model 

FysioExpert maakt tijdens de behandelingen gebruik van het 3-fasen model. Het model bestaat uit de volgende fases:

  1. Pijnmanagement: we stellen een speciaal (thuis)oefen- en trainingsprogramma voor u op met als doel pijnvermindering en het opheffen van de bewegingsbeperkingen.
  2. Van ontspanning naar inspanning: met functionele training leggen wij de focus op het normaliseren van dagelijkse handelingen.
  3. Eindtest: we sluiten de behandeling af met een eindtest, waarin de effectiviteit van de behandeling duidelijk wordt.

Om uw klacht(en) in de toekomst te voorkomen, stellen we aan het eind van de behandeling een bewegings- en leefstijladvies voor u op.

Multidisciplinair

Wij hebben meerdere disciplines in huis. Indien nodig kunnen deze voor, tijdens en na de fysiotherapeutische behandeling worden ingezet. Denk hierbij aan: ergotherapie, diëtetiek en oefentherapie. Daarbij staan de trainers altijd voor u klaar in ons medisch trainingscentrum ‘HealthTime’.

Chronische aandoeningen 

Met speciale behandelprogramma’s bieden wij een oplossing voor chronische aandoeningen. Het succes hiervan is in de afgelopen jaren in de praktijk bewezen. In het programma staan drie doelen centraal:

  • De pijn en/of klachten verlichten.
  • De invloed van de chronische aandoening op uw dagelijks leven zoveel mogelijk beperken.
  • De kwaliteit van leven verbeteren.

Fysiotherapie in Haarlem: FysioExpert 

Ons doel is u te ondersteunen in uw herstel en uw klachten middels fysiotherapie aanzienlijk te verminderen. Speciaal hiervoor hebben wij ‘FysioExpertZorgplannen’ ontwikkeld, op basis van de laatste richtlijnen en wetenschappelijke literatuur. Wij gebruiken effectieve behandelmethoden en moderne apparatuur. Zo zijn wij in staat optimale resultaten te bereiken en kunnen wij u de zorg bieden die u verdient.

De kernwaarden van FysioExpert

– Samenwerken
– Persoonlijk
– Verrassend
– Verantwoordelijk

Samen zorgen wij ervoor dat u de controle terugkrijgt over uw eigen herstel. Maak direct een afspraak!

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl