FysioExpert Hillegom

FysioExpert: uw fysiotherapeut in Hillegom

Op zoek naar een vakkundige fysiotherapeut in Hillegom? Fysiocentrum Huta Galung is onderdeel geworden van FysioExpert. Door onze krachten te bundelen, zijn we in staat u nóg betere en complexere zorg te bieden.

Voor u verandert er niets. Alle collega’s van Fysiocentrum Huta Galung blijven aan de praktijk verbonden. U staat dus nog steeds onder behandeling van uw eigen, vertrouwde fysiotherapeut. Vakkundig, verrassend en vastberaden. Dát is FysioExpert!

Fysiotherapie Hillegom

Welke klachten heeft u?


FysioExpert is een allround fysiotherapiepraktijk in Hillegom. Wij bieden meer dan tien verschillende fysiotherapeutische specialisaties. Van COVID-19 revalidatie, orthopedische fysiotherapie en manuele therapie tot dry needling: wij helpen u van uw klachten af.

Persoonlijke fysiotherapie in Hillegom

“Wij geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. We leggen duidelijk uit waar uw klachten vandaan komen en kiezen samen een behandelmethode op maat. Hierbij maken we gebruik van onze speciaal ontwikkelde zorgplannen”.

Aan de hand van ons 3-fasen model werken we samen naar uw herstel toe. Dit model bestaat uit de volgende fases:

  1. We verminderen uw pijn met een op maat gemaakt oefen- en trainingsprogramma.
  2. We normaliseren dagelijkse handelingen middels functionele training.
  3. We meten de effectiviteit van de behandeling met een eindtest.

Tijdens de tussentijdse evaluatiemomenten meten we uw voortgang en bespreken we uw ervaringen. Is het nodig om tussentijds bij te sturen? Geen probleem! Onze fysiotherapeuten zetten alles op alles, zodat u weer optimaal kunt bewegen.

Samen voor een blijvend resultaat

Wij gaan niet voor een tijdelijke oplossing, maar voor een blijvend resultaat. Daarom adviseren we u door middel van bewegings- en leefstijladvies hoe u dit resultaat kunt behouden. Fit zijn, is fit blijven!

Sterker door samenwerken

FysioExpert werkt nauw samen met de gemeente Haarlem en Hillegom, huisartsen, diëtisten en ergotherapeuten. Dankzij deze multidisciplinaire samenwerking zijn wij in staat u van de beste zorg te voorzien.

Waarom kiezen voor FysioExpert?

  • Nauwe samenwerking met het ziekenhuis, specialisten en huisartsen
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Zorgplannen gebaseerd op wetenschappelijke literatuur en jarenlange ervaring
  • Voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Ruime oefenzalen
  • Thuis- en avondbehandelingen mogelijk

Maak een afspraak bij FysioExpert Hillegom

Loop niet langer rond met uw klachten, maar maak een afspraak bij FysioExpert: uw fysiotherapeut in Hillegom. Met de nieuwste apparatuur en effectieve behandelmethoden bent u binnen de kortste keren klachtenvrij.

 

Maak een afspraak!

Volgt u ons al op YouTube?

Elke dag plaatsen wij nieuwe filmpjes over de 4 kernwaarde van uw gezondheid; beweging, voeding, ontspanning en mindset.

Volg ons en doe mee aan uw favoriete workouts via onderstaande link:

Volg ons en doe mee via Youtube

Of via:

HealthTime @ home

Juist in deze tijden is het goed om fit te blijven.
Fit zijn is fit blijven.

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl