Chronische pijnklachten

Maak de afspraak met de Nek Expert
Schouder

Elleboog

lees meer

Hand- en pols
Hart
Adem- en ontspanning
Heup- en bekken
Loopstoornis
Knie
Neurologie
Rug

Wist u dat bijna 2 miljoen Nederlanders in meer of mindere mate dagelijks last hebben van chronische pijnklachten. Deze klachten zorgen bij velen voor beperkingen in het dagelijks functioneren. Bij de behandeling van chronische pijnklachten werkt FysioExpert nauw samen met Medinello. Specialisten vanuit diverse disciplines kiezen voor een integrale aanpak van uw klachten en samen met u werken zij aan een optimaal en blijvend behandelresultaat.
Met het FysioExpert Chronische Pijn Zorgplan stellen wij tijdens de eerste fase van de behandeling vast welke invloed de chronische pijn heeft op de kwaliteit van leven en hoe u hier anders mee om kunt gaan. Het belangrijkste doel van de behandeling is dat we u leren de controle over uw klachten terug te krijgen. U gaat ervaren dat u zelf invloed heeft op uw pijnklachten en dat juist deze aanpak zeer succesvol blijkt te zijn. Ieder behandeltraject staat op zichzelf en de gekozen doelstellingen zullen dus per cliënt verschillen, evenals de gekozen duur van de behandeling.

Welke onderwerpen staan centraal tijdens onze chronische pijnbehandelingen?

  • Leren omgaan met de dagelijkse pijn – u krijgt uitleg over de ontstaanswijze van chronische pijn en welke factoren vanuit uzelf en vanuit de omgeving hierop invloed hebben
  • Balans in de dag – u krijgt voorlichting over balansverstorende invloeden die gedurende de dag aanwezig zijn. Het zijn vaak deze invloeden die uw klachten in stand houden. Bent u bijvoorbeeld zelf in staat om de balans tussen arbeid en rust goed te bewaken? Tevens maken we een begin met het optimaliseren van uw fysieke conditie als wapen tegen de chronische pijn.
  • Ademhaling- en ontspanningstherapie (AOT) – Chronische pijnklachten zorgen in heel veel gevallen voor een verstoorde natuurlijke ademhaling en zorgen voor een continu opgejaagd en onrustig gevoel.  Onze gespecialiseerde AOT- therapeut neemt u mee in de wereld van ontspanning en leert u de effecten op uw pijn ervaren van een betere ademhaling.

Heeft u klachten? Wij helpen u graag met uw herstel. Maak hiervoor een afspraak.

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl