Last van enkelklachten?

Wat zijn uw klachten?

Heeft u enkelklachten, instabiliteitsklachten of artrose? FysioExpert behandelt al uw klachten rondom het enkelgewricht op effectieve wijze, middels het speciale FysioExpert EnkelZorgplan.

Effectieve behandeling tegen enkelklachten

Enkel- en voetklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. U heeft bijvoorbeeld een verkeerde houding of een enkelblessure. De behandelingen van FysioExpert zijn effectief in de volgende situaties:

  • U ervaart klachten rondom het enkelgewricht, doordat u in het verleden uw enkel heeft verzwikt, gekneusd of gebroken. Uw enkel is opgezwollen en pijnlijk.
  • U lijdt aan acute enkelklachten, veroorzaakt door een trauma tijdens het sporten. U ervaart pijn, zwelling en onvermogen tot het bewegen of belasten van de voet en/of enkel.
  • U lijdt aan chronische klachten, door een aanhoudende instabiliteit van uw enkel. U heeft moeite met stabiliseren en ervaart problemen bij handelingen en (plotselinge) bewegingen.
  • U heeft slijtage aan de enkel, als gevolg van eerdere fysieke trauma’s. De enkel voelt stijf aan en u heeft last bij dagelijkse handelingen, zoals bij langdurig staan of bij het opstaan.
  • U heeft last van achillespeesblessures.

Behandeling van een enkelblessure

Bij FysioExpert behandelen we uw enkelklachten snel en effectief. Onze gespecialiseerde therapeut begeleidt u persoonlijk gedurende het proces. De behandeling begint met een intakegesprek. Dan onderzoekt de therapeut de beweeglijkheid van uw enkel en brengt deze uw klachten in kaart. Vervolgens stelt hij/zij een persoonlijk behandelplan op en gaat u samen aan de slag met enkeloefeningen. Tijdens de trainingen werkt u aan het verbeteren van uw balans, mobiliteit en kracht. Daarnaast analyseert de therapeut uw looppatroon met behulp van onze innovatieve en geavanceerde C-Mill loopband. In uw revalidatieperiode werkt u naar een voorspoedig herstel toe en leert u enkel- en voetklachten in de toekomst te voorkomen.

Maak een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl