Hartklachten

Wat zijn uw klachten?

FysioExpert mag zich de specialist van de regio in eerstelijns hartrevalidatie noemen. Wij hebben in samenwerking met cardiologen van het Spaarne Gasthuis een regionaal netwerk met een aantal andere fysiotherapiepraktijken opgezet. In dit netwerk wordt het FysioExpert CardioZorgplan sinds enige jaren met veel succes aangeboden.

Het FysioExpert CardioZorgplan

Het CardioZorgplan kent een drietal varianten, afgestemd op de behoeften van u als cliënt. Er zijn zorgplannen met een lage,  midden of hoge zorgzwaarte waarbij de duur van het zorgplan varieert van 6 tot 16 weken.Veel cliënten hebben na een hartoperatie of een doorgemaakt hartinfarct gedurende een bepaalde periode behoefte aan begeleiding op gebied van reconditionering. Tijdens de uitgebreide intake stellen wij vast welk zorgplan voor u het meest geschikt is. Wij stemmen de keuze af in overleg met de specialisten uit het Spaarne Gasthuis, zodat er een weloverwogen en onderbouwde keuze gemaakt wordt die leidt tot het meest wenselijke resultaat.
Uw hartaandoening heeft ertoe geleid dat u kortere of langere tijd niet in het dagelijks leven hebt kunnen functioneren zoals wenselijk was. Diverse lichaamsfuncties zijn daardoor in kwaliteit afgenomen, waaronder spierkracht en conditie. Met behulp van de zorgplannen wordt u opnieuw geleerd het bewegingsgevoel terug te krijgen.

Daarnaast krijgt u een individueel trainingsschema waarmee u uw prestatievermogen weer terugbrengt op het oude niveau. Door de trainingservaring merken wij dat u meer zelfvertrouwen krijgt om weer te bewegen en overwint u uw angst om te bewegen.

Heeft u klachten? Wij helpen u graag met uw herstel.

Afspraak maken

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl