Knieklachten? Wij helpen u er graag vanaf!

Wat zijn uw klachten?

Knieklachten zijn van alle leeftijden en kunnen allerlei oorzaken hebben. Denk aan slijtage van de knie, letsel ontstaan door sporten, een knieprothese of een knieoperatie. Waar uw klachten ook vandaan komen, de kniespecialisten van FysioExpert helpen u er vanaf. In samenwerking met medisch specialisten ontwikkelden wij het FysioExpert Kniezorgplan. Dit plan is bijzonder effectief bij de volgende klachten:

  • Acute pijn als gevolg van een (sport)trauma of operatie
  • Chronische knieklachten
  • Klachten door een nieuwe knie
  • Artrose, meniscus- of patellaklachten
  • Bewegingsarmoede en slecht beweeggedrag van het hele been
  • Afname van het spierkorset rond uw knie
  • Een afwijkend looppatroon door langdurige klachten

Knie revalidatie: diagnose & behandeling

Wij starten elke behandeling met een uitgebreide intake en een onderzoek. Aan de hand van de resultaten stellen wij zorgvuldig een behandelplan op maat voor uw klachten op. Tijdens de behandeling voeren we diverse testen en metingen uit om te controleren of de behandeling nog steeds de gewenste resultaten oplevert. Zo niet, dan stellen we deze eenvoudig bij. De eindmeting geeft u inzicht in de behaalde resultaten en in de vooruitgang die u gemaakt heeft. Na afloop van de behandeling loopt u met een grote glimlach de deur uit, vrij van pijn.

Pijn in de knie? Fysiotherapie Haarlem helpt

Om ervoor te zorgen dat uw klachten niet terugkomen, geven we u ook een bewegings- en leefstijladvies mee. Hiermee behoudt u uw behaalde resultaten en voorkomt u eventuele toekomstige klachten. Daarbij kunt u een maand lang kosteloos trainen in ons medisch trainingscentrum ‘HealthTime’, onder professionele begeleiding van onze trainers.

Neem voorgoed afscheid van uw knieklachten en maak een afspraak bij FysioExpert!

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl