Orthopedische revalidatie

Wat zijn uw klachten?

Maak de afspraak met de Nek Expert
Schouder

Elleboog

lees meer

Hand- en pols
Hart
Adem- en ontspanning
Heup- en bekken
Loopstoornis
Knie
Neurologie
Rug

Operatie aan de knie, heup of schouder?

Voor uw revalidatie na een knie-, schouder- of heupoperatie is in samenwerking met onze praktijk en een groot aantal medisch specialisten een speciaal behandelprogramma ontwikkeld, het OrthoXpert Zorgplan. Bij het OrthoXpert Zorgplan werken orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten zeer nauw met elkaar samen. Intensief contact en afstemming van de behandeling direct na de operatie en bij de gezamenlijke controles zorgen ervoor dat u het best passende behandelprogramma krijgt.

Bij het gebruik van de zorgplannen voor knie, heup of schouder staat het functieherstel centraal. U wordt intensief begeleid in het herstel of het optimaliseren van oorspronkelijke functies in dagelijks leven, arbeid en sport. Een operatie is pas succesvol als de revalidatie afgestemd is op uw hulpvraag en verwachtingen. FysioExpert beschikt over de juiste therapeuten en accommodatie om u maximaal te kunnen begeleiden bij het herstel.

Tijdens de behandeling zijn er speciale test- en meetmomenten om de progressie van uw behandeling in kaart te brengen. Wij meten om te weten, zodat we u  daarmee de beste behandeling kunnen bieden.

Heeft u klachten? Wij helpen u graag met uw herstel.

Afspraak maken

Cliëntervaring

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland