Last van rugpijn? Maak een afspraak bij FysioExpert!

Wat zijn uw klachten?

Ruim anderhalf miljoen Nederlanders hebben last van rugpijn. Grote kans dat u daar ook bij hoort. U bent immers met een reden op deze pagina beland.

De rugklachten variëren van lage rugpijn, spit, een hernia of rugpijn tijdens de zwangerschap. FysioExpert is al meer dan 37 jaar gespecialiseerd in het voorkomen, behandelen en verhelpen van rugklachten. Wij hanteren een op maat gemaakt zorgplan, gebaseerd op wetenschappelijke aanwijzingen en jarenlange ervaring.

Rugpijn behandeling

Ons behandeltraject start altijd met een uitgebreide intake: de ‘FysioExpert 0-meting’. Tijdens de intake gaan we in gesprek over uw klachten en uw verwachtingen van de behandeling. Ook voeren wij een lichamelijk onderzoek uit en verrichten we diverse metingen middels specialistische meetinstrumenten, zoals de FlexChair, MR systems en de C-Mill. De gegevens die uit deze testen volgen, vormen de basis voor uw behandelplan en trainingsprogramma, want meten is weten!

Na de intake en het lichamelijk onderzoek stelt uw expert samen met u een persoonlijk behandelplan op. Onze behandelmethodes bestaan uit manuele therapie, gecombineerde oefentherapie, het huiswerkprogramma, medical taping en dry needling.

Onze behandeling is gericht op:

  • Het verminderen van de pijn;
  • Het vergroten van de beweeglijkheid;
  • Het verminderen van de spanning in uw spieren;
  • Het corrigeren van uw lichaamshouding;
  • Het verbeteren en vergroten van uw spierkracht;
  • Het optimaliseren van de stabiliteit in uw rug (corestability);
  • Het behalen van uw doelen!

FysioExpert helpt u van uw rugklachten af

Met een op maat gemaakt behandelplan, moderne apparatuur en een persoonlijke aanpak helpen onze ervaren fysiotherapeuten u van uw rugklachten af. Bent u benieuwd wat FysioExpert voor u kunt betekenen? Maak een afspraak!

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl