FysioCheque

Klaar met therapie, maar nog niet met oefenen?

Dan kan u gebruik maken van de FysioCheque! De FysioCheque wordt aan alle cliënten aangeboden tijdens hun behandeling bij een van de praktijklocaties. Aan het eind van de behandelperiode spreekt u heel vaak met uw fysiotherapeut af dat u zelf thuis moet blijven oefenen. Dit vraagt echter discipline en tijd. Cliënten vragen ons vaak of wij ze niet kunnen blijven begeleiden in dat traject. Dat willen we uiteraard graag. Om u daarbij te helpen kunt u gebruik maken van de FysioCheque.

De cheque geeft u het recht om 2 weken lang gratis gebruik te maken van de sport- en trainingsmogelijkheden van HealthTime. Uw therapeut zorgt voor een overdracht naar de sportinstructeur, zodat u met vertrouwde oefeningen zelf aan de slag kunt. De trainers bij HealthTime zien erop toe dat u op de juiste manier uw oefeningen uitvoert. Zij passen ook eventueel het programma aan.

Ervaar het plezier van bewegen en maak kennis met HealthTime. Bedenk wel, het trainen bij HealthTime doet u echt zelf en is dus anders dan een individuele behandeling van uw therapeut.

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl