• Vakkundig
  • Verrassend
  • Vastberaden

ProGym

Sinds 2022 een actieve samenwerking met ProGym Hillegom. Als lid van ProGym kan je gebruik maken van een gratis consult fysiotherapie. Tijdens dit consult wordt uw klacht beoordeeld door een fysiotherapeut door middel van een consult. Aan de hand van een gesprek, lichamelijk onderzoek en specifieke testen, worden uw klachten in beeld gebracht. De fysiotherapeut zal aan het eind van het consult samen met u bespreken wat het beste vervolg is. U kunt hierbij denken aan welke therapeut uw klachten het best kan behandelen, handige oefeningen voor thuis of de fysiotherapeut kan het advies geven om eerst contact met uw huisarts op te nemen voor aanvullend onderzoek.

Dit consult is kosteloos, uitsluitend voor leden van ProGym Hillegom en zal op onze praktijklocatie van FysioExpert in Hillegom worden gegeven. Bij aanvang dient u uw ledentag en naam te laten registreren.

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Vosselaan 156
2181 CD
Hillegom

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0252-532323

Mailadres

U kunt ons mailen naar: info@fysioexpert.nl

Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt heel makkelijk een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 - 17:00.