Multidisciplinair samenwerken: de juiste zorg, op de juiste plek

Wat is multidisciplinair samenwerken?

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Daarom werken bij ons verschillende disciplines in de zorg met elkaar samen. Dit wordt ook wel ‘multidisciplinair samenwerken’ genoemd. Het doel hiervan is de zorg vanuit de patiënt zo goed en doelmatig mogelijk te organiseren. Samen kunnen we meer!

De disciplines bij FysioExpert

Multidisciplinair samenwerken is mogelijk door de verschillende disciplines die FysioExpert biedt:

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Diëtiek
  • Oefentherapie

Multidisciplinair samenwerken: een behandeling op maat

Ieder mens is anders en heeft dan ook behoefte aan andere zorg. Voor iedere patiënt stellen wij daarom een behandelplan op maat op. Bij de intake kijken wij naar uw specifieke situatie en de verschillende klachten die u ervaart. Op basis hiervan stellen we een team met de juiste specialisten samen die u naar een voorspoedig herstel leiden. Multidisciplinair samenwerken heeft zo zijn voordelen. Door verschillende disciplines te combineren, zijn wij in staat u zeer uitgebreide zorg te bieden.

Fysio Haarlem: alle zorg onder één dak

FysioExpert geeft u graag de zorg die u verdient. Door samen te werken met het Spaarne Gasthuis, diverse huisartsen, de gemeente Haarlem, het sociale wijkteam en nog vele andere externe partijen, kunnen wij u alle zorg bieden die u nodig heeft. Welke klachten u ook ervaart, wij zetten alles op alles om deze te verminderen, of zelfs helemaal weg te nemen. Onze specialisten en de externe zorgverleners hebben de juiste kennis en ervaring in huis en begeleiden u zo goed mogelijk naar uw herstel. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Verschillende disciplines

Diëtetiek

Ergotherapie

Medinello

Oefentherapie

Fysiotherapie

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl