Medinello

Langdurige klachten op het gebied van bewegen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, kanker en chronische pijn?

FysioExpert is een officieel behandelcentrum voor Medinello. Medinello behandelt cliënten met langdurige klachten op het gebied van bewegen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, kanker en chronische pijnklachten. In aanvulling daarop heeft u wellicht, meestal als gevolg van uw aandoening, andere psychosociale problemen die u niet altijd zelf kunt oplossen. U heeft in de regel de ‘gewone medische weg’ bewandeld zonder resultaat en uw huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts heeft u doorverwezen.

In het Medinello behandelcentrum werken de fysiotherapeuten en manueel therapeuten van FysioExpert samen met een revalidatiearts en een team van psychologen en ergotherapeuten. Zij beschikken over veel kennis van uw aandoeningen, tonen begrip voor uw situatie en realiseren zich wat er door u heen gaat. Van onze specialisten kunt u maximale betrokkenheid verwachten. Gezamenlijk en in overleg met u stellen zij het optimale behandelprogramma voor u op. Dat is de beste garantie voor uw herstel.

Afspraak maken

Cliëntervaring

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl