De hoogste kwaliteit fysiotherapie

FysioExpert en FysioVerton zijn gerenommeerde fysiotherapeutische behandelcentra die al 35 jaar met passie en zorg de hoogste kwaliteit fysiotherapie bieden aan cliënten in Haarlem en omgeving.

Belangrijk in onze dienstverlening is dat u onafhankelijk van alle maatschappelijke ontwikkelingen bij ons kunt blijven rekenen op de voor u best mogelijke zorg. Dit doen wij door de modernste behandelmethoden en technieken in te zetten en u persoonlijk en actief te betrekken bij uw behandelproces. Hierdoor krijgt u maximaal grip op uw eigen herstel.

Ons team helpt u graag met een optimaal herstel van uw klachten.

Tarieven en vergoedingen

FysioExpert en FysioVerton hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. In hoeverre uw behandeling vergoed wordt, is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar en uw zorgpakket.

Lees meer.

Visie en Missie

De ambitie van FysioExpert en FysioVerton is de kwaliteit van de zorg te waarborgen en verder te verhogen. In onze behandelprogramma’s staat uw herstel centraal en heeft u een belangrijke rol.

Lees meer.

Cliëntervaring

“Dankzij FysioExpert ben ik snel hersteld van mijn blessure. De therapeut gaf mij direct een aantal zeer nuttige tips voor thuis en koos direct voor de juiste aanpak. De moderne trainingsapparatuur zorgde voor een supersnel herstel van mijn kracht in mijn been. Ik moest met behulp van een computer allerlei oefeningen doen, die zeer effectief bleken.”

Meer cliëntervaringen.

 • Nationale diabetes challenge

  24 June 2018
  De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation. Tijdens de NDC werken mensen met […] Lees meer
 • Healthtime

  24 April 2018
  Welkom bij HealthTime, het leukste en meest veelzijdige sport- en beweegcentrum van Haarlem! Gezellig in groepsverband trainen, doelgericht sporten op […] Lees meer
 • Medinello

  4 April 2018
  Samen werken aan uw gezondheid. Bij Medinello kunt u rekenen op de beste zorg en professionele persoonlijke begeleiding met maar een […] Lees meer