Cliëntervaringen

FysioExpert is voortdurend bezig de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren. Wij horen daarom graag wat u van onze dienstverlening vindt. U kunt daarvoor contact met ons opnemen. U kunt ons ook waarderen op onze profielpagina op ZorgkaartNederland.                                                                             

Cliënt Tevredenheidsonderzoek

Wij voeren gedurende het gehele jaar een Cliënt Tevredenheidsonderzoek uit. Met dit onderzoek willen wij inzicht krijgen in onze cliëntwaardering. Wij vragen u hoe u onze zorg waardeert, of u verbetersuggesties heeft en of u ons zult aanbevelen bij andere cliënten. U kunt tijdens of na het beëindigen van de behandelingen door een extern bureau benaderd worden met het verzoek een enquête (de FysioPrestatieMonitor van bureau Qualiview) in te vullen. Dit gebeurt anoniem en wij verzoeken u uw medewerking te verlenen. De door u verstrekte gegevens bieden ons de informatie die wij nodig hebben om de kwaliteit van zorg op een hoog niveau te houden. Onze actuele tevredenheidsscore kunt u bekijken op de pagina Qualiview.

Raymond

 

 

"Revalidatie van een partiële dwarslaesie is een lange weg, waar de experts van Fysio Expert met veel aandacht en expertise alles voor inzetten om het maximale te behalen. In combinatie met de hypermoderne C-Mill loopband, die zekerheid, afwisseling en uitdaging geeft, voor mij de perfecte combinatie."

Marjolein Lommerse

 

 

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”

Waldemar Maczka

 

 

“Eindelijk pijnvrij bewegen met mijn nieuwe heup links.”

Wilma Maaskant

 

 

“Na 15 jaar eindelijk weer skiën met mijn nieuwe linkerknie.”

Louke Deurvorst

 

"Reeds jaren geeft Sandra Thijssen twee keer in de week relax en breath. Relax en Breath geeft je oefeningen op het gebied van ademhaling en ontspanning. Deze zijn in de praktijk, werk, thuis en tijdens sporten, zeer goed toe te passen. Sandra maakt je bewust van je eigen houding en lichaam en de manier waarop je kunt ontspannen. De lessen worden in groepsvorm gegeven, waarbij Sandra de professionaliteit  en deskundigheid heeft om mensen individueel te benaderen. De oefeningen worden liggend, staand of zittend uitgevoerd. Iedereen oefent naar zijn eigen capaciteit, niets moet alles mag. Sandra is betrokken en  heeft een prettige stem en een positieve benadering naar de mensen toe. Zij staat open voor vragen en past haar lessen aan, als daar behoefte aan is. Iedereen is welkom.”

Mevrouw F.M. ten Brink

 

 

“Wat zou het genieten zijn, straks weer geheel zelfstandig eropuit, en dat met hulp en advies van mijn ergotherapeut Manon!”