Cliëntervaringen

Cliënt Tevredenheidsonderzoek

FysioExpert is voortdurend bezig de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren. Wij horen daarom graag wat u van onze dienstverlening vindt. U kunt daarvoor contact met ons opnemen. U kunt ons ook waarderen op onze profielpagina op ZorgkaartNederland.

Wij voeren gedurende het gehele jaar een Cliënt Tevredenheidsonderzoek uit. Met dit onderzoek willen wij inzicht krijgen in onze cliëntwaardering. Wij vragen u hoe u onze zorg waardeert, of u verbetersuggesties heeft en of u ons zult aanbevelen bij andere cliënten. U kunt tijdens of na het beëindigen van de behandelingen door een extern bureau benaderd worden met het verzoek een enquête (de FysioPrestatieMonitor van bureau Qualiview) in te vullen. Dit gebeurt anoniem en wij verzoeken u uw medewerking te verlenen. De door u verstrekte gegevens bieden ons de informatie die wij nodig hebben om de kwaliteit van zorg op een hoog niveau te houden. Onze actuele tevredenheidsscore kunt u bekijken op de pagina Qualiview.

Raymond

“Revalidatie van een partiële dwarslaesie is een lange weg, waar de experts van Fysio Expert met veel aandacht en expertise alles voor inzetten om het maximale te behalen. In combinatie met de hypermoderne C-Mill loopband, die zekerheid, afwisseling en uitdaging geeft, voor mij de perfecte combinatie.”

F.M. ten Brink

Wat zou het genieten zijn, straks weer geheel zelfstandig er op uit, en dat met de hulp en advies van mijn ergotherapeut! 

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl