Uw tevredenheid en succes in het herstel zijn onze belangrijkste drijfveren.
Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij als team ontzettend ambitieus en hebben een missie.
Wij willen verder, met u en voor u.
Alle medewerkers werken dag in dag uit enorm hard om het beste uit u en uit zichzelf te halen.

Nicole Cremers

Directeur / Fysiotherapeut Vanaf 1 januari 2018 is Nicole de nieuwe eigenaar van FysioExpert en daarmee direct het nieuwe gezicht van de organisatie. Na 5 jaar werken bij FysioExpert durft zij het aan de verantwoordelijkheid te nemen voor de organisatie. Door de opgedane ervaring, haar gedrevenheid en klantgerichtheid staat zij de komende jaren voor het nieuwe beleid van de organisatie. Een beleid dat zal inspelen op actuele en innovatieve ontwikkelingen binnen de zorg, waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Daarnaast zal zij zich blijven richten op de cliëntenzorg waarbij vooral de behandeling van nek-, schouder- en hand-/polsklachten haar bijzondere aandacht verdienen.

Leo Verton

Adviseur / Bedrijfsfysiotherapeut / Sportfysiotherapeut Leo is jarenlang de drijvende kracht van FysioExpert/FysioVerton geweest. Na ruim 36 jaar heeft hij met ingang van 1 januari 2018 het stokje overgedragen aan Nicole, die na een 'inwerk' periode van 5 jaar het nieuwe gezicht van de organisatie is. Leo blijft de komende jaren als adviseur actief betrokken bij de organisatie en zal Nicole daar waar nodig ondersteunen in het leiden van de organisatie. Leo zal in zijn nieuwe rol vooral verantwoordelijk zijn voor de innovatieve ontwikkelingen binnen ons vakgebied en zal met zijn visie op kwaliteit een bijdrage leveren aan het streven naar het leveren van de beste zorg aan de cliënten van FysioExpert.

Theo de Vos

Management teamlid / McKenzie therapeut Theo is een niet meer weg te denken kracht binnen het team en al sinds 1999 werkzaam bij FysioExpert. Als fysiotherapeut is hij van grote waarde door zijn allround kwaliteiten, rust en georganiseerde manier van werken. Hij heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van bekkeninstabiliteit, schouder-, elleboog- en lage rugklachten. Zo verzorgt hij revalidatietrainingen, waarbij hij als McKenzie therapeut cliënten met chronische lage rugklachten begeleidt. Daarnaast is hij arbeidstherapeut. Theo heeft binnen FysioExpert een aantal ondersteunende management taken voor zijn rekening genomen en is het aanspreekpunt van de locatie op de William Harveystraat.

Karien Zuidam

Management teamlid / Kwaliteitsmanager / Bewegingswetenschapper Karien vervult binnen het team de rol van bewegingswetenschapper en kwaliteitsmanager. Zij is verantwoordelijk voor het verzamelen van data en het uitvoeren van de metingen die onderdeel zijn van de fysiotherapeutische zorgplannen voor heup, knie, wervelkolom en schouder. Op basis van deze informatie kan FysioExpert haar behandelprogramma’s steeds verder aanscherpen en cliënten in samenwerking met de specialisten en huisartsen de allerbeste zorg bieden.

Masja van der Wilden

Office manager Masja is uw vertrouwde gezicht en stem achter de balie en verantwoordelijk voor de planning van uw behandelingen en het agendabeheer van de fysiotherapeuten. Samen met Karin voert zij de regie over het officemanagement en ondersteunt het team bij alle belangrijke administratieve handelingen. Zij is uw eerste aanspreekpunt voor vragen over de organisatie en de behandelingen die FysioExpert aanbiedt. Daarnaast weet Masja vrijwel alles van zorgverzekeringen met betrekking tot fysiotherapie.

Karin van Woerkom

Office manager / Financieel medewerker Karin is sinds 2015 de financiële spil van de organisatie en zorgt dat alle administratie, inclusief het declaratieproces bij de verzekeraars, snel en correct verloopt. Daarnaast is zij samen met Masja verantwoordelijk voor het werk achter de balie. Vanuit die rol staat zij voor u klaar als u vragen of verzoeken heeft. Met haar gestructureerde en nauwgezette werkwijze zorgt zij voor een betrouwbare en efficiënte invulling van de backoffice.

Cheryl Didem Çatalbaş

Oedeemtherapeut / Master oncologie i.o. Cheryl is een zeer enthousiaste en zeer gedreven collega die van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Zij heeft bijna haar masteropleiding tot oncologisch fysiotherapeut voltooid en is inmiddels ook oedeemtherapeut. Door deze specialisaties kan zij de oncologiecliënten voorzien van de beste denkbare zorg. Haar grootste passie is om iedere dag een nog betere therapeut te worden en dat merken haar cliënten. Cheryl staat aan de basis van het opzetten van het OECK, het eerstelijns expertise centrum voor de behandeling van oncologie cliënten in Kennemerland.

Cindy Gerretsen

Fysiotherapeut Cindy is een allround fysiotherapeute met inmiddels ruime ervaring in het behandelen van cliënten met chronische aandoeningen. Zij is een van de therapeuten die veel cliënten behandelt die na een heup- of knieoperatie bij ons komen revalideren. Cindy heeft daarnaast veel affiniteit met sport en bewegen. Vanuit die passie vervult zij als fysiotherapeut een belangrijke rol in ons preventief sport- en beweegcentrum HealthTime. Zij begeleidt met veel plezier sporters met een lichte beperking en zorgt ervoor dat zij weer op het juiste spoor gezet worden naar actief herstel. In haar vrije tijd begeleidt zij jeugdige turners op weg naar de top.

Emile van Beijeren

Fysiotherapeut Emile is direct na zijn opleiding bij FysioExpert komen werken en werkt sinds 2015 bij ons. Vanuit zijn rol als waarnemer is hij inmiddels doorgegroeid en een vaste waarde binnen ons team. Emile richt zich vooral op de begeleiding en behandeling van orthopedische aandoeningen, zoals knie- en heuprevalidatie. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten met loopstoornissen en maakt daarbij veelvuldig gebruik van onze zeer innovatieve C-Mill loopband.

Evi Aarden

Fysiotherapeut Door de toenemende drukte binnen de praktijk hebben wij ons team eind 2017 versterkt. Evi zal voor ons de geriatrische cliënten gaan behandelen, waarbij behoud van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven centraal staat. Evi is enorm enthousiast en gedreven en is in staat om bij cliënten met chronische aandoeningen heldere doelen te stellen. Belangrijk is dat zij het plezier in het werk overdraagt aan haar cliënten waardoor de resultaten alleen maar beter worden.

Jasper Tuls

Oefentherapeut Omdat wij binnen onze organisatie oog hebben voor een breed zorgaanbod van professionals is Jasper bij ons werkzaam als oefentherapeut. Als oefentherapeut legt hij in zijn behandelingen de nadruk op het begeleiden van cliënten bij het herwinnen van bewegingsgevoel. Door klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat verliezen cliënten heel snel het juiste bewegingsgevoel en kunnen daardoor makkelijk de controle over hun klachten verliezen. Door aandacht te besteden aan de basis is Jasper in staat om bij veel cliënten met chronische klachten aan bijvoorbeeld rug, heupen of nek meerwaarde te bieden als het gaat om herstel van alledaagse functies, zoals lopen, staan en bukken.

Johan Vreeken

Fysiotherapeut Johan is als stagiaire bij ons begonnen en heeft direct na zijn stage een baan aangeboden gekregen. Zijn kennis over knie- en heuprevalidatie is meer dan up-to-date. Johans werk kenmerkt zich door een zeer vriendelijke en doortastende  behandelaanpak, waarmee hij cliënten heel snel op het juiste spoor zet. Ondertussen verzorgt hij binnen de praktijk ook de begeleiding van cliënten met chronische aandoeningen, zoals COPD en hart- en vaatziekten. Tenslotte is hij als trainer/instructeur werkzaam bij HealthTime, waar hij ex-cliënten gezond houdt.

Jordi Moonen

Fysiotherapeut / Manueel therapeut Jordi heeft  als fysiotherapeut ruime werkervaring in de behandeling van orthopedische aandoeningen, zoals voorste kruisbandletsels, nieuwe heupen en nieuwe knieën. Met behulp van strak geregisseerde zorgplannen loodst hij zijn cliënten door de moeilijke perioden van herstel.  Door zijn betrokkenheid en oog voor persoonlijke aandacht creëert hij een hechte band met zijn cliënten. Iets waar zij hem dankbaar voor zijn. Tevens is Jordi manueel therapeut.

Joyce Elsbroek

Fysiotherapeut Joyce is de duizendpoot van de praktijk. Zij is als fysiotherapeut breed inzetbaar in zowel de behandelsetting als de trainingssetting. Zij begeleidt cliënten die bijna klaar zijn met hun revalidatie en die als klant willen blijven trainen in ons preventief beweegcentrum HealthTime. Daarnaast verzorgt zij de hartrevalidatie programma’s en geeft zij ook training aan mensen met COPD en diabetes/adipositas. Joyce is zeer enthousiast en weet dat heel goed over te brengen op haar cliënten, zodat die ook in beweging komen en vooral in beweging blijven.

Lilian Koster

Hand- en polstherapeut / Neurorevalidatie Lilian is een ervaren fysiotherapeute die zich binnen onze praktijk gespecialiseerd heeft in hand-/polsrevalidatie en neurorevalidatie. Vanuit haar ervaring begeleidt zij cliënten met hand- en polsklachten, waarbij zij met haar kennis gebruik maakt van de nieuwste inzichten op dit gebied. Een intensieve samenwerking met medisch specialisten en de ergotherapeut is hiervan het gevolg. Op gebied van neurorevalidatie heeft zij ruime ervaring opgedaan in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag en is zij de specialist op het gebied van behandeling van Parkinson en CVA-patiënten. Lilian is tevens opgeleid om te behandelen volgens de Dry Needling techniek.

Maaike Elfferich

Fysiotherapeut / Manueel therapeut Maaike heeft vanuit haar eigen sportverleden zeer veel affiniteit met sportblessures. Om die reden behandelt zij veel spier- en peesblessures van armen en benen. Daarnaast is zij manueel therapeut op master niveau en behandelt veel cliënten met wervelkolomaandoeningen. Sporters met wervelkolomproblemen zullen onder leiding van Maaike een sport specifiek trainingsprogramma volgen, waarbij herstel van de sportprestatie centraal staat. Tenslotte heeft zij veel belangstelling voor het behandelen van zwangere vrouwen met bekkenklachten en verzorgt zij ook de hardlooptrainingen die wij vanuit ons centrum aanbieden.

Machiel Brussé

McKenzie therapeut Machiel is een allround fysiotherapeut die sinds 2003 bij ons in de praktijk is.  Een gemotiveerde en rustige collega, die zijn verantwoordelijkheden kent richting de cliënt. Hij vindt het belangrijk dat cliënten betrokken worden in het behandelproces. Hij maakt cliënten  bewust van hun aandeel in de behandeling en werkt samen met de cliënt aan het succes, namelijk gezond en beter worden. Machiel is binnen de praktijk verantwoordelijk voor het werk op de locatie De ZOED aan de Italiëlaan. Hij is de verbindende schakel tussen  deze locatie en de fysiotherapiepraktijk van FysioExpert op de Boerhaavelaan en onderhoudt een intensief contact met de huisartsen. Juist het intensieve contact zorgt voor een optimale afstemming van de hulp die wij aanbieden en daarvan zijn de cliënten de grote winnaars. Machiel heeft zich in zijn werk volledig gespecialiseerd in wervelkolomproblemen. Via een uitgebreid onderzoeksprotocol gaat hij samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de klacht en gaat daarbij doelgericht aan het werk met heldere vastgestelde doelen. Hierbij is het belangrijk dat cliënten zelf verantwoordelijk zijn voor hun herstel. Machiel maakt dit duidelijk door heldere informatie en oefeningen op maat te geven.

Manon Vogels

Ergotherapeut Manon is sinds 2017 aan ons team toegevoegd als ergotherapeut. Zij behandelt uiteenlopende ziektebeelden, zoals chronische pijncliënten, mensen met neurologische aandoeningen, pols- en handaandoeningen en oncologiepatiënten. Haarwerkwijze richt zich voornamelijk op het begeleiden en ondersteunen van de cliënten in de beperkingen die zijn in het dagelijks leven ondervinden. Zij is altijd op zoek naar oplossingen.

Martin van Duijn

Fysiosportconsultant Martin is een zeer ervaren en gemotiveerde fysiotherapeut binnen ons team en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Een fysiotherapeut met veel kwaliteiten. Het klinisch redeneren en het analyseren van het ontstaan van klachten heeft zijn bijzondere interesse. Martin beschikt over veel kennis op het gebied van orthopedische (sport) revalidatie en preventie. Tevens is hij onze inhoudelijke man als het gaat om cliënten met chronische aandoeningen, zoals COPD, hartaandoeningen, diabetes/overgewicht en artrose. Martin coördineert met veel succes de eerstelijns hartrevalidatie in samenwerking met de cardiologen en verpleegkundigen van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

Ron van Dael

Fysiotherapeut / Sport- en orthopedische revalidatie Ron is een meer dan vaste waarde binnen het team. Heeft zich ontwikkeld tot een fysiotherapeut met vele specifieke kwaliteiten. Naast zijn normale fysiotherapeutische vaardigheden is hij gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidatie. Zijn aanpak in de trainingsruimte kenmerkt zich door creativiteit en professionaliteit met een grote aandacht voor het totaal functioneren. Zijn core stability trainingen zijn inmiddels bij vele cliënten bekend. Ron kent een grote betrokkenheid voor de mens achter de cliënt en gaat maar weinig problemen uit de weg. De zorg voor zijn cliënten is hem alles waard.

Ronnie Nolles

Fysiotherapeut / Sportfysiotherapeut Ronnie is een ervaren sportfysiotherapeut die met veel enthousiasme zijn werk doet. Hij heeft in Friesland veel ervaring opgedaan in sportrevalidatie en de behandeling van knieletsel in het bijzonder. Hij voelt zich in de trainingsruimte als een vis in het water en behandelt met veel passie geblesseerde sporters. Tevens besteedt Ronnie in zijn behandeling veel aandacht aan intensieve trainingsvormen gericht op herstel van de belastbaarheid en is hij een kei in het maken van sport specifieke revalidatieschema’s waardoor vele sporters zich helemaal herkennen in zijn trainingsaanpak. Tevens heeft Ronnie een aanvullende opleiding gevolgd in Dry Needling.

Roos van Halteren

Fysiotherapeut Roos heeft eind 2017 ons team versterkt als vaste waarnemer. Zij zal de komende  periode bij ons werkzaam zijn als algemeen fysiotherapeut met aandacht voor heup- en knierevalidatie. Tevens zal zij de beweegprogramma’s verzorgen voor cliënten met chronische aandoeningen, zoals artrose, overgewicht, hart- en vaatziekten en COPD. Ze wil graag het beste uit zichzelf halen en haar cliënten het best mogelijke bieden.

Sandra Thijssen

Ademhaling- en ontspanningstherapeut (AOT) Sandra is al sinds 2007 een vaste en zeer gewaardeerde kracht binnen ons team. Sandra is allround fysiotherapeut, gedreven, klantgericht en kwaliteitsbewust. Zij koppelt deskundigheid en betrokkenheid op een natuurlijke wijze aan elkaar. Sandra heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij de multidisciplinaire begeleiding van chronische pijnpatiënten en behandeling van fybromyalgie. Zij heeft haar specialiteit in het begeleiden van cliënten met bekkeninstabiliteit en ademhaling/ontspanning via de methode van Dixhoorn (AOT).

Wessel Boerkamp

Fysiotherapeut Wessel is inmiddels alweer enige jaren bij ons aan het werk en heeft zich vooral toegelegd op het behandelen van sporters en van chronische pijn cliënten. Wessel is ook vaak op het sportveld te bewonderen als hij daar als fysiotherapeut is op een trainingsavond of wedstrijddag. Ook maakt hij regelmatig met sportteams uitstapjes naar het buitenland tijdens grote toernooien. Voor Medinello Haarlem behandelt hij chronische pijn cliënten waarbij hij op een rustige en zeer gestructureerde manier cliënten begeleidt naar een beter functioneren in het dagelijks leven. Zijn expertise is van grote steun voor deze cliëntengroep.