Ons team

Evi Aarden

Fysiotherapeut/ hand- en polstherapeut

Door de toenemende drukte binnen de praktijk hebben wij ons team eind 2017 versterkt. Evi zal voor ons de geriatrische cliënten gaan behandelen, waarbij behoud van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven centraal staat. Evi is enorm enthousiast en gedreven en is in staat om bij cliënten met chronische aandoeningen heldere doelen te stellen. Belangrijk is dat zij het plezier in het werk overdraagt aan haar cliënten waardoor de resultaten alleen maar beter worden.

Machiel Brussé

McKenzie therapeut

Machiel is een allround fysiotherapeut die sinds 2003 bij ons in de praktijk is. Een gemotiveerde en rustige collega, die zijn verantwoordelijkheden kent richting de cliënt. Hij vindt het belangrijk dat cliënten betrokken worden in het behandelproces. Hij maakt cliënten bewust van hun aandeel in de behandeling en werkt samen met de cliënt aan het succes, namelijk gezond en beter worden. Machiel is binnen de praktijk verantwoordelijk voor het werk op de locatie De ZOED aan de Italiëlaan. Hij is de verbindende schakel tussen deze locatie en de fysiotherapiepraktijk van FysioExpert op de Boerhaavelaan en onderhoudt een intensief contact met de huisartsen. Juist het intensieve contact zorgt voor een optimale afstemming van de hulp die wij aanbieden en daarvan zijn de cliënten de grote winnaars. Machiel heeft zich in zijn werk volledig gespecialiseerd in wervelkolomproblemen. Via een uitgebreid onderzoeksprotocol gaat hij samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de klacht en gaat daarbij doelgericht aan het werk met heldere vastgestelde doelen. Hierbij is het belangrijk dat cliënten zelf verantwoordelijk zijn voor hun herstel. Machiel maakt dit duidelijk door heldere informatie en oefeningen op maat te geven.

Nicole Cremers

Directeur/ Fysiotherapeut

Vanaf 1 januari 2018 is Nicole de nieuwe eigenaar van FysioExpert en daarmee direct het nieuwe gezicht van de organisatie. Na 5 jaar werken bij FysioExpert durft zij het aan de verantwoordelijkheid te nemen voor de organisatie. Door de opgedane ervaring, haar gedrevenheid en klantgerichtheid staat zij de komende jaren voor het nieuwe beleid van de organisatie. Een beleid dat zal inspelen op actuele en innovatieve ontwikkelingen binnen de zorg, waarbij het belang van de cliënt centraal staat. Daarnaast zal zij zich blijven richten op de cliëntenzorg waarbij vooral de behandeling van nek-, schouder- en hand-/polsklachten haar bijzondere aandacht verdienen.

Martin van Duijn

Senior fysiotherapeut; hart- en Covid-revalidatie

Martin is een zeer ervaren en gemotiveerde fysiotherapeut binnen ons team en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Een fysiotherapeut met veel kwaliteiten. Het klinisch redeneren en het analyseren van het ontstaan van klachten heeft zijn bijzondere interesse. Martin beschikt over veel kennis op het gebied van orthopedische (sport) revalidatie en preventie. Tevens is hij onze inhoudelijke man als het gaat om cliënten met chronische aandoeningen, zoals COPD, hartaandoeningen, diabetes/overgewicht en artrose. Martin coördineert met veel succes de eerstelijns hartrevalidatie in samenwerking met de cardiologen en verpleegkundigen van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

Tessa van der Eng

Oefentherapeut

Tessa is onze nieuwe oefentherapeut. Na ervaring op te hebben gedaan in Amsterdam is zij in 2021 gestart bij ons in Haarlem. Zij is groot voorstander van mensen bewust maken van hun eigen lichaam. Ze past graag de therapie en oefeningen aan naar de persoonlijke dagelijkse behoeften. Tessa behandelt houdingsklachten, maar ook veel chronische klachten zoals COPD, hart- en vaatziekten en reumatische aandoeningen!

Cindy Gerretsen

Fysiotherapeut

Cindy is een allround fysiotherapeute met inmiddels ruime ervaring in het behandelen van cliënten met chronische aandoeningen. Zij is een van de therapeuten die veel cliënten behandelt die na een heup- of knieoperatie bij ons komen revalideren. Cindy heeft daarnaast veel affiniteit met sport en bewegen. Vanuit die passie vervult zij als fysiotherapeut een belangrijke rol in ons preventief sport- en beweegcentrum HealthTime. Zij begeleidt met veel plezier sporters met een lichte beperking en zorgt ervoor dat zij weer op het juiste spoor gezet worden naar actief herstel. In haar vrije tijd begeleidt zij jeugdige turners op weg naar de top.

Lilian Koster

Hand- en polstherapeut / Neurorevalidatie

Lilian is een ervaren fysiotherapeute die zich binnen onze praktijk gespecialiseerd heeft in hand-/polsrevalidatie en neurorevalidatie. Vanuit haar ervaring begeleidt zij cliënten met hand- en polsklachten, waarbij zij met haar kennis gebruik maakt van de nieuwste inzichten op dit gebied. Een intensieve samenwerking met medisch specialisten en de ergotherapeut is hiervan het gevolg. Op gebied van neurorevalidatie heeft zij ruime ervaring opgedaan in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag en is zij de specialist op het gebied van behandeling van Parkinson en CVA-patiënten. Lilian is tevens opgeleid om te behandelen volgens de Dry Needling techniek.

Dennis Moors

Fysiotherapeut / Manueel therapeut

Dennis is in de zomer van 2018 bij FysioExpert komen werken. Het geven van uitleg over de kwetsuur, het kunnen adviseren, behandelen en het bieden van nazorg aan de patiënt geniet zijn grootste interesse. Zijn belangrijkste drijfveer is om mensen te helpen om van hun pijn af te komen. Orthopedische revalidatie, zoals enkel-, knie-, heup-, wervelkolom- en schouderklachten, is de tak van de fysiotherapie waar Dennis zich op richt. In september 2018 is hij gestart met de master opleiding tot Msc manueel therapeut, waar hij naar verwachting in 2021 van afstudeert.

Ronnie Nolles

Fysiotherapeut / Sportfysiotherapeut

Ronnie is een ervaren sportfysiotherapeut die met veel enthousiasme zijn werk doet. Hij heeft in Friesland veel ervaring opgedaan in sportrevalidatie en de behandeling van knieletsel in het bijzonder. Hij voelt zich in de trainingsruimte als een vis in het water en behandelt met veel passie geblesseerde sporters. Tevens besteedt Ronnie in zijn behandeling veel aandacht aan intensieve trainingsvormen gericht op herstel van de belastbaarheid en is hij een kei in het maken van sport specifieke revalidatieschema’s waardoor vele sporters zich helemaal herkennen in zijn trainingsaanpak. Tevens heeft Ronnie een aanvullende opleiding gevolgd in Dry Needling.

Menno Ijzerman

Oefentherapeut

Menno is sinds 2019 als oefentherapeut verbonden aan FysioExpert. Als oefentherapeut kijkt menno met veel aandacht naar de algehele lichaamshouding (holistisch) en de dagelijkse activiteiten van de patiënt zodat de behandeling (d.m.v. oefeningen) persoonlijk kan worden gemaakt. Hij hecht veel waarde aan het creëren van bewustwording bij de patiënt om de huidige en eventueel toekomstige klachten uit de weg te kunnen gaan. Hiernaast staan tijdens de behandeling kernwaarden als vriendelijkheid, inlevingsvermogen en deskundigheid bij menno hoog in het vaandel.
Menno behandelt patiënten met balans- en evenwichtsstoornissen, COPD, nieuwe heup of knie, parkinson en diverse andere chronische aandoeningen. Daarnaast gaat menno ook aan huis bij patiënten.

Johan Vreeken

Fysiotherapeut

Johan is als stagiaire bij ons begonnen en heeft direct na zijn stage een baan aangeboden gekregen. Zijn kennis over knie- en heuprevalidatie is meer dan up-to-date. Johans werk kenmerkt zich door een zeer vriendelijke en doortastende behandelaanpak, waarmee hij cliënten heel snel op het juiste spoor zet. Ondertussen verzorgt hij binnen de praktijk ook de begeleiding van cliënten met chronische aandoeningen, zoals COPD en hart- en vaatziekten. Tenslotte is hij als trainer/instructeur werkzaam bij HealthTime, waar hij ex-cliënten gezond houdt.

Karien Zuidam

Management teamlid / Kwaliteitsmanager / Bewegingswetenschapper

Karien vervult binnen het team de rol van bewegingswetenschapper en kwaliteitsmanager. Zij is verantwoordelijk voor het verzamelen van data en het uitvoeren van de metingen die onderdeel zijn van de fysiotherapeutische zorgplannen voor heup, knie, wervelkolom en schouder. Op basis van deze informatie kan FysioExpert haar behandelprogramma’s steeds verder aanscherpen en cliënten in samenwerking met de specialisten en huisartsen de allerbeste zorg bieden.

Emile van Beijeren

Management teamlid Pr & marketing / fysiotherapeut

Emile is direct na zijn opleiding bij FysioExpert komen werken en werkt sinds 2015 bij ons. Emile richt zich vooral op de begeleiding en behandeling van orthopedische aandoeningen, zoals knie- en heuprevalidatie. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten met loopstoornissen en maakt daarbij veelvuldig gebruik van onze zeer innovatieve C-Mill loopband.

Patrick Beljaards

Fysiotherapeut

Patrick Beljaards is onze nieuwe aanwinst en is in 2004 afgestudeerd. Patrick is de expert in de nek/schouderklachten en lage rug, waarvoor hij meerdere cursussen heeft gevolgd. Mede door zijn topsport verleden in de honkbalsport, is de interesse voor deze gebieden gegroeid. Patrick heeft nascholing gevolgd voor oa Dry Needling, Mulligan Concepts (mobilisatietechnieken) en manuele technieken.

Jennifer Wijnhout

Jennifer Wijnhout

Master of science Oncology i.o.

Jennifer Wijnhout is onze nieuwe expert, een zeer gedreven en enthousiaste fysiotherapeut en zit momenteel in het 3de jaar van masteropleiding tot oncologiefysiotherapeut aan de Avans Hogeschool. Door bovenstaande specialisaties en interesses kan zij de patiënten met oncologische problematiek voorzien van de best denkbare zorg. FysioExpert biedt oncologische revalidatie voor de behandeling van lichamelijke klachten die het gevolg zijn van chemotherapie, hormoontherapie, immunotherapie, een operatie of bestraling.

Maaike Elfferich

Fysiotherapeut / Manueel therapeut

Maaike is afgestudeerd als fysiotherapeute en heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in orthopedische en sportrevalidatie. Na 4 jaar werkervaring op te hebben gedaan wilde Maaike zich graag verder ontwikkelen en is ze de universitaire master opleiding tot manueel therapeut gaan volgen en heeft deze in 2013 afgerond.
Maaike vindt het leuk om zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de meest recente wetenschappelijke ontwikkeling om de inhoudelijke zorg voor zijn patiënt op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Joyce Elsbroek

Fysiotherapeut

Joyce is de duizendpoot van de praktijk. Zij is als fysiotherapeut breed inzetbaar in zowel de behandelsetting als de trainingssetting. Zij begeleidt cliënten die bijna klaar zijn met hun revalidatie en die als klant willen blijven trainen in ons preventief beweegcentrum HealthTime. Daarnaast verzorgt zij de hartrevalidatie programma’s en geeft zij ook training aan mensen met COPD en diabetes/adipositas. Joyce is zeer enthousiast en weet dat heel goed over te brengen op haar cliënten, zodat die ook in beweging komen en vooral in beweging blijven.

Roy Greve

Fysiotherapeut / Schouderspecialist / oedeemfysiotherapeut

Onze nieuwste collega bij FysioExpert is Roy Greve. Met Roy komt er een enthousiaste, zeer ervaren allround kracht in huis. Hij is al sinds 2002 werkzaam als fysiotherapeut en FysioExpert is zijn nieuwe uitdaging. We zijn heel blij om zijn expertise aan ons team te kunnen toevoegen.
Roy is gespecialiseerd in schouderklachten en hernia-revalidatie en was o.a. vijf jaar werkzaam als schouderspecialist op de schouderpoli orthopedie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Tevens is hij opgeleid als oedeemfysiotherapeut, In zijn vrije tijd ligt zijn hart bij topsport en hij is dan ook de vaste fysiotherapeut bij de wedstrijdselectie van Karate Kenamju. Extra leuk omdat hij die sport zelf vroeger ook op wedstrijdniveau beoefende.

Emily Paardenkooper

Ergotherapeut

Emily is onze ergotherapeut! De ergotherapeut richt zich op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die door ziekte of beperking een lichamelijke of psychische beperking hebben opgedaan. Emily heeft als specialisatie handproblematiek en werkt nauw samen met onze Hand Experts!

Sandra Thijssen

Ademhaling- en ontspanningstherapeut (AOT)

Sandra is al sinds 2007 een vaste en zeer gewaardeerde kracht binnen ons team. Sandra is allround fysiotherapeut, gedreven, klantgericht en kwaliteitsbewust. Zij koppelt deskundigheid en betrokkenheid op een natuurlijke wijze aan elkaar. Sandra heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij de multidisciplinaire begeleiding van chronische pijnpatiënten en behandeling van fybromyalgie. Zij heeft haar specialiteit in het begeleiden van cliënten met bekkeninstabiliteit en ademhaling/ontspanning via de methode van Dixhoorn (AOT).

Theo de Vos

Management teamlid / McKenzie therapeut

Theo is een niet meer weg te denken kracht binnen het team en al sinds 1999 werkzaam bij FysioExpert. Als fysiotherapeut is hij van grote waarde door zijn allround kwaliteiten, rust en georganiseerde manier van werken. Hij heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van schouder-, elleboog-, lage rugklachten en neklachten. Zo verzorgt hij revalidatietrainingen, waarbij hij als McKenzie therapeut cliënten met chronische lage rugklachten begeleidt. Daarnaast is hij arbeidstherapeut. Theo heeft binnen FysioExpert een aantal ondersteunende management taken voor zijn rekening genomen en is het aanspreekpunt van de locatie op de William Harveystraat.

Masja van der Wilden

Office manager

Masja is uw vertrouwde gezicht en stem achter de balie en verantwoordelijk voor de planning van uw behandelingen en het agendabeheer van de fysiotherapeuten. Samen met Karin voert zij de regie over het officemanagement en ondersteunt het team bij alle belangrijke administratieve handelingen. Zij is uw eerste aanspreekpunt voor vragen over de organisatie en de behandelingen die FysioExpert aanbiedt. Daarnaast weet Masja vrijwel alles van zorgverzekeringen met betrekking tot fysiotherapie.

Karin van Woerkom

Office manager / Financieel medewerker

Karin is sinds 2015 de financiële spil van de organisatie en zorgt dat alle administratie, inclusief het declaratieproces bij de verzekeraars, snel en correct verloopt. Daarnaast is zij samen met Masja verantwoordelijk voor het werk achter de balie. Vanuit die rol staat zij voor u klaar als u vragen of verzoeken heeft. Met haar gestructureerde en nauwgezette werkwijze zorgt zij voor een betrouwbare en efficiënte invulling van de backoffice.

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl