FysioExpert: onze fysiotherapeutische specialisaties

FysioExpert biedt u fysiotherapie
van de hoogste kwaliteit

Een persoonlijke aanpak en fysiotherapie van de hoogste kwaliteit: dat is FysioExpert. Bij ons kunt u terecht voor diverse fysiotherapeutische specialisaties. Van adem- en ontspanningstherapie, C-Mill looptherapie en dry needling tot sportmassage en manuele therapie, FysioExpert helpt u van al uw klachten af.

Fysiotherapeutische specialisaties

Wij zijn een allround fysiotherapiepraktijk en bieden meer dan tien verschillende fysiotherapeutische specialisaties. Voor welke klacht u ook bij ons aanklopt, onze aanpak is altijd hetzelfde. We beginnen met een intakegesprek, waarin we de behandelmethode kiezen die het beste bij uw doelstellingen en persoonlijke situatie past. Dit gesprek dient gelijk als nulmeting.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van speciaal op maat gemaakte behandelprogramma’s: de FysioExpert Zorgplannen. Ook vinden tijdens de behandeling meerdere tussentijdse meet- en evaluatiemomenten plaats. Zo heeft u continu zicht op de voortgang van uw herstel. We sluiten de behandeling af met een eindmeting. Hierin wordt duidelijk wat het behaalde eindresultaat is en geven we advies over hoe u dit resultaat kunt behouden en eventuele klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Om toekomstige klachten te voorkomen, geven wij u bewegings- en leefstijladvies mee. Zo behoudt u uw behaalde resultaten. Daarbij kunt u een maand lang kosteloos trainen in ons medisch trainingscentrum ‘HealthTime’. Dit onder professionele begeleiding van onze ervaren trainers.

Fysiotherapie in de buurt? Kom langs bij FysioExpert

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Haarlem? Bij FysioExpert bent u aan het juiste adres. Met effectieve behandelmethoden en moderne apparatuur zorgen onze ervaren fysiotherapeuten ervoor dat u binnen de kortste keren van uw klachten af bent. Samen gaan we voor het beste eindresultaat. Zo kunt u weer zorgeloos van het leven genieten.

Blijf niet langer rondlopen met uw klachten en maak een afspraak.

Fysiotherapeutische specialisaties

Adem- en ontspanningstherapie

C-Mill looptherapie

Dry Needling

Hartrevalidatie

Manuele therapie

Neurorevalidatie

Oedeemfysiotherapie

Oncologiefysiotherapie

Sportmassage

Traumarevalidatie

Zwangerfit fysiotherapie

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl