Artrose? FysioExpert helpt!

Artrose is een veelvoorkomende chronische gewrichtsaandoening. De ziekte komt vaak voor bij ouderen, maar ook jonge mensen kunnen de aandoening ontwikkelen, bijvoorbeeld na een operatie of blessure. De duur en intensiteit van de klachten, en natuurlijk de klachten zelf, verschillen per persoon. Bij sommigen verslechtert de ziekte in de loop van de tijd en neemt zelfs het aantal klachten toe. Bij anderen blijven de klachten een lange tijd op hetzelfde niveau. Welke klachten u ook ervaart, FysioExpert biedt u een artrose behandeling op maat.

Artrose symptomen

Lijdt u aan artrose? Dan kan u de volgende klachten ervaren:

  • Problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten;
  • Last bij (actief) bewegen;
  • Pijn en stijfheid in de gewrichten;
  • Spierzwakte en instabiliteit;
  • Vermoeidheid;
  • Een afwijkende stand van bijvoorbeeld de knie of heup.

Uw klachten kunnen uw dagelijks functioneren bemoeilijken. Misschien beweegt u tegenwoordig zelfs minder om de pijn te beperken. Toch is het erg belangrijk om actief te blijven. Hoe meer u beweegt, hoe minder snel uw klachten verergeren.

Artrose behandeling bij FysioExpert

Onze fysiotherapeuten zijn zeer ervaren en kunnen bij het horen van uw klachten direct vaststellen of u lijdt aan artrose. Is dit het geval? Dan stelt uw therapeut, na het uitvoeren van een lichamelijk onderzoek, een persoonlijke behandeling voor u op. Hij of zij begeleidt u gedurende de behandeling en geeft u verschillende oefeningen mee. Daarbij geeft de therapeut u advies en voorlichting over uw aandoening. Op deze manier leert u beter omgaan met de pijn. Zijn de oefeningen en het advies alleen niet effectief genoeg? Dan zetten wij specialisten uit meerdere disciplines in, zoals een diëtist, huisarts en/of orthopeed. Samen begeleiden zij u naar herstel.

Wat u ook nodig heeft, FysioExpert biedt het. Wij zetten alles op alles om uw klachten te verminderen. Maak nu een afspraak!

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl