Hartrevalidatie bij FysioExpert: persoonlijk & effectief

Lijdt u aan een hartaandoening of heeft u recentelijk een hartoperatie ondergaan? Dan is hartrevalidatie van groot belang. Revalidatie versnelt uw herstel en vermindert de kans op nieuwe hartproblemen.

Een operatie of hartaandoening is een zeer ingrijpende ervaring en kan vele fysieke en emotionele gevolgen hebben. Dit kan zelfs leiden tot een harttrauma. Veel hartpatiënten hebben dan ook behoefte aan begeleiding op het gebied van reconditionering. FysioExpert helpt hierbij. Onze specialisten zorgen ervoor dat u het vertrouwen terugkrijgt in uw hart en in uzelf.

FysioExpert CardioZorgplan

FysioExpert werkt samen met de cardiologen van het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Samen met deze specialisten hebben wij een uitgebreid en effectief behandelprogramma ontwikkeld. Door middel van dit hartrevalidatieprogramma, het CardioZorgplan, begeleiden wij u naar een fysiek en mentaal herstel. Het zorgplan kent een drietal varianten. Deze verschillen in zorgzwaarte en tijdsduur. Hoelang de behandeling duurt, is afhankelijk van de ernst van uw klachten. De tijdsduur varieert van 6 tot 16 weken.

Behandeling hartfalen

Hartrevalidatie kan effectief zijn na verschillende operaties, of bij sommige aandoeningen:

  • Een hartinfarct
  • Een hartoperatie
  • Een dotter- of stentbehandeling
  • Een bypass-operatie
  • Een geboren hartafwijking
  • Bij hartfalen

Hartrevalidatie fysiotherapie bij FysioExpert

Tijdens een uitgebreide intake bekijken we, samen met de specialisten uit het Spaarne Gasthuis, welk zorgplan het meest geschikt is voor uw situatie. Tijdens de behandeling werkt u onder begeleiding aan uw conditie en het herkennen van uw grenzen. Daarbij krijgt u advies voor een gezonde leefstijl en leert u omgaan met negatieve gevoelens van angst en/of somberheid. Zo krijgt u met behulp van ervaren specialisten de controle terug over uw lichaam en herwint u uw zelfvertrouwen.

Uiteraard is het van groot belang dat u na de behandeling blijft sporten om uw resultaten te behouden. Daarom krijgt u van ons een Fysiocheque waarmee u één maand gratis kunt sporten in ons medisch trainingscentrum ‘HealthTime’.

Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl