Manuele therapie: last van rug- en nekklachten?

Manuele therapie helpt u van uw rugklachten en/of nekpijn af. Dagelijks belasten we onze spieren en gewrichten en vaak overbelasten we ons lichaam daarbij onbewust. Kan het lichaam de overbelasting niet meer aan, dan ontstaan er fysieke klachten waar u de rest van uw leven last van kan blijven houden. Manuele fysiotherapie helpt daartegen: het verbetert de beweeglijkheid en flexibiliteit van de rug en nek, zodat u binnen de kortste keren weer optimaal functioneert in uw dagelijks leven.

Manuele fysiotherapie 

Bij FysioExpert bent u altijd in goede handen. Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van de wervelkolom. Zij helpen u uw houding te verbeteren om uw dagelijkse bewegingen weer pijnvrij te maken.

Het voordeel van manuele therapie is het snelle effect na de behandeling. U merkt al snel dat u de gewrichten beter kunt bewegen en dat de pijn vermindert. Om te voorkomen dat de klachten terugkeren, geeft de manueel therapeut u tijdens de behandelingen goede instructies en advies over uw dagelijkse bewegingspatroon. Eventueel stellen onze therapeuten een speciaal FysioExpert trainingsprogramma voor u op, dat u verder begeleidt in gezond bewegen en een structurele aanpak biedt voor uw wervelkolomklachten.

Manuele therapie in Haarlem: maak een afspraak 

Heeft u last van één van de volgende klachten? Blijf niet langer met uw klachten zitten en maak een afspraak!

  • Nekklachten en hoofdpijn of duizeligheid bij bewegingen van de nek
  • Schouder- en nekklachten met uitstraling naar de armen
  • Lage rugklachten, mogelijk met uitstraling naar de benen
  • Hoge rugklachten, pijn rondom de ribben
  • Heup- en bekkenklachten
  • Algemene bewegings- en/of pijnklachten in de gewrichten
Afspraak maken

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl