Sportfysiotherapie op maat

Elke sporter wil natuurlijk vrij en zonder pijn kunnen bewegen. Helaas zijn klachten aan de knie, enkel, heup, schouder of rug veelvoorkomend. Heeft u klachten tijdens het sporten of heeft u een sportblessure opgelopen? Dan kan sportfysiotherapie de oplossing zijn. Bij FysioExpert weten we hoe blessures plezier in sport en prestaties in de weg kunnen staan. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten en begeleiden u, stapje voor stapje, naar een voorspoedig herstel. Ook voor of na een operatie bieden wij de juiste zorg. Wij geven u specifieke oefeningen en de juiste begeleiding. Zo zorgen wij ervoor dat u weer zonder pijn kunt sporten!

Sportrevalidatie in Haarlem

Onze speciale sportfysiotherapie behandelingen zijn vooral gericht op het verbeteren van de spierkracht, stabiliteit en bewegingsvrijheid. U krijgt sportspecifieke training op het veld, het park of op de baan. Maar natuurlijk kunt u ook binnen aan de slag in onze oefenzalen. FysioExpert beschikt over het meest moderne meet-, video- en oefenmateriaal. Wij hebben alle middelen in huis om uw revalidatieproces spoedig en snel te laten verlopen. Zo staat u binnen de kortste keren weer op het veld!

De fysiotherapeuten van FysioExpert zijn ervaren en gespecialiseerd. Voor uw behandeling werken zij samen met diverse sportspecialisten, zoals een orthopeed en een sportarts, om u zo goed mogelijke zorg te bieden. Of u nu een ervaren sporter bent, of aan recreatief sporten doet: FysioExpert biedt u een behandeling op maat.

Persoonlijke zorg bij FysioExpert

Ieder persoon is anders en daarom is gepersonaliseerde sportfysiotherapie noodzakelijk. Maakt u een afspraak? Dan beginnen we de behandeling met een uitgebreid intakegesprek. Vervolgens onderzoekt de fysiotherapeut uw lichaam en brengt hij/zij uw klachten in kaart, waarna u samen een ideaal behandelplan opstelt. Met de juiste oefeningen en persoonlijk advies bent u binnen een mum van tijd weer de oude. Maak nu een afspraak!

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl