Sportmassage

Naast fysio-, ergo-, oefen- en manuele therapie bieden wij ook sportmassages aan. U hoeft uiteraard geen cliënt van ons te zijn om gebruik te kunnen maken van deze massages, iedereen is welkom bij onze professionele masseurs. Wij bieden massages aan van 30 of 60 minuten. Nu klinkt het misschien alsof de massage alleen geschikt is voor fanatieke sporters, maar dat is zeker niet het geval. Ook door factoren als stress of een verkeerde houding kunt u last hebben van pijnlijke of stijve spieren en heeft u zeker baat bij sportmassage.

Waarom een massage?

Een massage bevordert de doorbloeding van de spieren en zorgt daardoor voor minder spierspanning. Door de verbeterde doorbloeding worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en vermindert de vermoeidheid. Ook bevordert een massage uw fysieke, emotionele en fysiologische gesteldheid.
Een massage is voor iedereen, het is een investering in uw eigen welzijn en kan voor ontspanning zorgen!

Welke massages bieden wij?

  • Ontspanningsmassage richt zich op het ontspannen en ontstressen van lichaam en geest.
  • Ayurvedische massage is afkomstig uit India, met deze vorm van massage kun je het lichaam en de geest helpen te ontspannen, reinigen en voeden met nieuwe energie.
  • Fibromyssage is een therapeutische massage voor fibromyalgie patiënten. Deze massage wordt aangeboden in twee verschillende vormen: massage tegen pijn – tijdens de massage wordt het bindweefsel tot rust gebracht en worden de gespannen, stramme punten verlicht.
  • Massage voor de bevordering van slaap – het doel van deze massage is het activeren van het parasympatische zenuwstelsel.
  • Sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van de spieren.
  • Hot stone massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van hete stenen van ongeveer 45 graden. De massage stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze vorm van masseren is ideaal bij stijve spieren en spierpijn.

Cliëntervaring

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl