Trauma fysiotherapie: FysioExpert staat voor u klaar

Zoals u weet, zit een ongeluk in een klein hoekje. Bij trauma fysiotherapie begeleiden wij u bij de revalidatie na een ongeluk, zodat u zo snel mogelijk weer de oude bent. De revalidatie is gericht op het verbeteren van het functioneren van uw botten, gewrichten en spieren. Trauma fysiotherapie kan na een operatie plaatsvinden, maar dit hoeft niet. Onze gespecialiseerde traumafysiotherapeuten helpen u naar een voorspoedig herstel.

Trauma fysiotherapie op maat 

Aan de hand van uw persoonlijke doelen en situatie maken wij een revalidatieplan én stellen wij voor u een team met specialisten op. Wij hebben diverse experts in huis die gespecialiseerd zijn in de schouder, elleboog, pols, hand en andere gebieden van het lichaam. Afhankelijk van uw situatie, kan uw behandelteam bestaan uit een fysiotherapeut, manueeltherapeut, ergotherapeut, oefentherapeut en een sportfysiotherapeut. Zo bieden wij al onze cliënten fysiotherapie op maat, afgestemd op uw persoonlijke wensen en doelstellingen.

Fysiotherapie Haarlem en omstreken 

Trauma fysiotherapie vraagt veel kennis en expertise. Om u de allerbeste zorg te kunnen bieden, werken wij samen met specialisten uit het Spaarne Gasthuis. In het Traumarevalidatie Zorgplan zijn de samenwerkingsafspraken vastgelegd, zodat u verzekerd bent van de beste zorg door specialist en fysiotherapeut. Bovendien is FysioExpert aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie VUmc. Dit betekent o.a. dat onze fysiotherapeuten speciaal geschoold zijn door de medische specialisten van het VUmc. Met het netwerk kiezen wij voor ‘de snelste weg naar optimaal herstel’. Wilt u afscheid nemen van uw klachten? Maak nu een afspraak!

Afspraak maken

Cliëntervaring

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl