Traumarevalidatie

Voor de revalidatie van traumapatiënten zijn wij een samenwerking aangegaan met o.a. het Spaarne Gasthuis in Haarlem en het VUmc in Amsterdam.

De samenwerking met het Spaarne Gasthuis

Voor fractuurbehandelingen van de schouder, knie en enkel hebben we samenwerkingsafspraken gemaakt met de traumatologen van het Spaarne Gasthuis. In het FysioExpert Traumarevalidatie Zorgplan staan deze afspraken vastgelegd, hierdoor bent u verzekerd van de beste zorg door specialist en fysiotherapeut. De medisch specialist zorgt voor een gerichte verwijzing en is nauw betrokken bij de nabehandeling en wordt op de hoogte gehoudem van de tussentijdse resultaten.

De samenwerking met het VUmc

FysioExpert is aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie VUmc. Dit betekent o.a. dat onze fysiotherapeuten speciaal geschoold zijn door de medische specialisten van het VUmc.

Met het netwerk kiezen wij voor de ‘snelste weg naar optimaal herstel’. Het gebruik van behandelrichtlijnen en intensief overleg tussen traumatoloog en fysiotherapeut zorgen voor een behandeling op maat, die afgestemd is op de vooraf besproken doelstellingen. Het Netwerk Traumarevalidatie bestaat uit 20 gespecialiseerde praktijken uit Amsterdam en omgeving. Door regelmatige nascholing en informatieavonden zijn onze therapeuten volledig op de hoogte van de meest recente behandeltechnieken op gebied van traumatologie.

Afspraak maken

Cliëntervaring

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland