Samen zullen wij door deze lastige periode moeten komen!

De afgelopen weken zijn wij als samenleving overvallen door het coronavirus waarbij we de uiteindelijke gevolgen nog niet kunnen overzien. FysioExpert en HealthTime gaan zich richten op wat we kunnen doen om de mensen, cliënten en onze collega’s in de zorg te helpen en te ondersteunen!

 

Goede zorg, met gezond met verstand!

Indien medisch noodzakelijk, kunnen wij u blijven behandelen
De praktijk is alleen nog geopend voor medisch noodzakelijke zorg en gesloten voor reguliere zorg. Daarnaast blijft FysioExpert natuurlijk zorg verlenen middels FysioExpert @home; online spreekuren, video intake en online huiswerk oefeningen! Twijfelt u in welke categorie u valt, wij nemen contact met u op!

Wij helpen / ondersteunen onze zorgpartners in de zorgketen
FysioExpert blijft open ter ondersteuning van onze partners in de zorgketen! Samen met andere fysiotherapiepraktijken in Haarlem – Oost zullen wij onze collega’s in de zorg (zoals huisartsen en andere medici) dan ook op alle mogelijke manieren proberen te helpen en te ontlasten door houding- en bewegingsgerelateerde zorg van hen over te nemen.


Verschillende behandelmogelijkheden:
– in de praktijk (onder strenge hygiënische voorwaarden)
– telefonisch consult
– online video consult
– medische noodzakelijk huisbezoeken (alleen in overleg)
– online ‘Samen in beweging’


Uw eigen expert, bij u “thuis”!

Wij kunnen u toch van zorg voorzien zoals u van ons gewend bent! Een paar weken geen training is niet goed voor uw herstelproces.
Daarom bieden wij FysioExpert @home!
Al onze collega’s staan voor u klaar, samen met de expert plant u een tijd en datum.

Gezonde leefstijl:
Juist in deze tijden is het goed om fit te blijven, dus let goed op uw voeding en blijf voldoende in beweging!
Wij zijn afgelopen dagen druk bezig geweest om dit zo goed en passend mogelijk voor u te verzorgen. Denk hierbij aan online contactmomenten voor al uw vragen, instructievideo’s, online groepslessen en voedingstips op maat. Meer informatie volgt begin deze week, stay tuned!