• Vakkundig
  • Verrassend
  • Vastberaden

Behandelingen

Hieronder vindt u een lijst met een overzicht van onze behandelingen op alfabetische volgorde. 

Staat de behandeling waar u naar op zoek was er niet bij? Neem dan contact met ons op om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Diëtetiek

Een gezonde levensstijl bevordert uw fysieke én uw emotionele gesteldheid. Een optimaal voedingspatroon en voldoende beweging helpen u bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en houden u energiek. 

Lees meer over diëtetiek
Dry Needling

Kampt u met langdurige stress, een depressie of een blessure, of heeft u uw spieren overbelast? Dan kan het zijn dat u spierknopen heeft ontwikkeld. Een dry needling behandeling is effectief wanneer u last heeft van pijnlijke of stijve spieren.

Lees meer over dry needling
Ergotherapie

De ergotherapeut helpt u bij het oppakken van simpele, maar ook complexere handelingen en activiteiten, bijvoorbeeld na een operatie. Ergotherapie is een oplossing wanneer u lijdt aan klachten als:

Lees meer over ergotherapie
Fysiotherapie

Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden

Lees meer over fysiotherapie
Hand- en polsrevalidatie

Hand- en polsklachten kunnen het dagelijks functioneren beïnvloeden en u sterk beperken. Lijdt u aan pijnlijke handen en/of pijnlijke polsen en weet u zich geen raad? FysioExpert helpt u bij de behandeling van uw klachten.

Lees meer over hand- en polsrevalidatie
Hartrevalidatie

FysioExpert werkt samen met de cardiologen van het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Samen met deze specialisten hebben wij een uitgebreid en effectief behandelprogramma ontwikkeld.

Lees meer over hartrevalidatie
Manuele therapie

FysioExpert werkt samen met de cardiologen van het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Samen met deze specialisten hebben wij een uitgebreid en effectief behandelprogramma ontwikkeld.

Lees meer over manuele therapie
Neurorevalidatie

Door middel van neurorevalidatie kunt u uw functioneren verbeteren of behouden. Tijdens uw behandeling werken specialisten uit verschillende disciplines samen. Zij ontwerpen allereerst samen een speciale behandeling op maat en stellen realistische doelen.

Lees meer over neurorevalidatie
Orthopedische revalidatie

Tijdens een orthopedische revalidatie bereidt u zich voor op een operatie of werkt u na een operatie toe naar een herstel van het bewegingsapparaat. Bij een behandeling vóór de operatie werken we aan uw conditie en functionaliteit. Na de operatie aan uw knie, schouder, enkel of rug staat FysioExpert voor u klaar tijdens uw herstel. 

Lees meer over orthopedische revalidatie
Oedeem fysiotherapie

Een oedeem is een abnormale vochtophoping in het weefsel. De oorzaak is een verstoord evenwicht tussen de aan- en afvoer van vocht. Hierdoor kunt u een gevoel van spanning of stuwing van de huid ervaren. 

Lees meer over oedeem fysiotherapie
Oefentherapie

De oefentherapeut begeleidt u gedurende de behandeling persoonlijk en treedt op als coach. Hij of zij onderzoekt uw lichaam en stelt samen met u een behandelplan op maat op. 

Lees meer over oefentherapie
Oncologische fysiotherapie

FysioExpert biedt oncologische revalidatie voor de behandeling van lichamelijke klachten die het gevolg zijn van chemotherapie, hormoontherapie, immunotherapie, een operatie of bestraling.

Lees meer over oncologische fysiotherapie
Valpreventie

Ouderen van 65 jaar en ouder lopen meer risico om te vallen. Dit wordt met name veroorzaakt door verminderde spierkracht van de heupen en een afname van de balans.

Lees meer over valpreventie
Sportfysiotherapie

Heeft u een sportblessure opgelopen en wilt u zo snel mogelijk weer aan de gang met sporten? Of heeft u nog geen blessure, maar wilt u de kans hierop verkleinen? Dan bent u bij onze sportfysiotherapeuten aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van zowel top – als amateursporters helpt een van onze sportfysiotherapeuten u snel weer op weg.

Lees meer over sportfysiotherapie
Sport massage

Een sportmassage bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren. Met een verbeterde doorbloeding worden de afvalstoffen in uw lichaam sneller afgevoerd, is er een verhoogde toevoer van zuurstof naar uw bloed en wordt u gedurende de dag minder snel vermoeid. 

Lees meer over sport massage
Trauma revalidatie

Trauma fysiotherapie vraagt veel kennis en expertise. Om u de allerbeste zorg te kunnen bieden, werken wij samen met specialisten uit het Spaarne Gasthuis. In het Traumarevalidatie Zorgplan zijn de samenwerkingsafspraken vastgelegd, zodat u verzekerd bent van de beste zorg door specialist en fysiotherapeut.

Lees meer over trauma revalidatie
Zwangerschaps fysiotherapie

Wil jij je graag fit en sterk voelen tijdens en na je zwangerschap? Doe mee met Strong Mama! Tijdens deze training ga je verantwoord sporten onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten en ervaringsdeskundigen van FysioExpert Haarlem. Verminder zwangerschapskwalen, verbeter je uithoudingsvermogen en bevorder je herstel door tijdens en na je zwangerschap te sporten.

Lees meer over zwangerschaps fysiotherapie

Afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat u de controle terugkrijgt over uw eigen herstel.