• Vakkundig
  • Verrassend
  • Vastberaden
Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Heeft u een sportblessure opgelopen en wilt u zo snel mogelijk weer aan de gang met sporten? Of heeft u nog geen blessure, maar wilt u de kans hierop verkleinen? Dan bent u bij onze sportfysiotherapeuten aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van zowel top – als amateursporters helpt een van onze sportfysiotherapeuten u snel weer op weg.

Gespecialiseerd in sportgerelateerde blessures, klachten en vragen
Samenwerking met grootschalig netwerk specialisten en orthopeden
Revalidatie, preventie, advies en prestatieverbetering
Afspraak maken

Wat houdt sportfysiotherapie in?

Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sport-gerelateerde blessures, klachten en vragen. De sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurd, hoe blessures tot stand komen en kunnen worden verholpen/voorkomen. De therapeut biedt u uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. 

De zorg van binnen de sportfysiotherapie richt zich niet alleen op het herstel, maar kijkt naar het gehele lichaam om de oorzaak te achterhalen en juist die lichaamsdelen aan te pakken die wat extra aandacht nodig hebben tijdens het sporten. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met alles wat bij uw klacht, sport en omgeving komt kijken. Denk hierbij aan soort letsel, soort sport, sportniveau, het contact met de trainer en nog vele andere aspecten. Bij FysioExpert staat u met uw klacht centraal en komen al deze facetten aan bod om er voor te zorgen dat u een optimaal herstel ervaart. Met de sportfysiotherapeut gaat u aan de slag om het beste uit uzelf te halen en weer terug te komen op uw oude niveau of zelfs daar voorbij! 

 

Blessurepreventie

Heeft u (nog) geen blessure, maar wil je de kans op het oplopen hiervan verkleinen? Dan kunt u eveneens een afspraak maken voor een onderzoek, gespecialiseerde oefeningen en trainings- of materiaaladvies. Ook als beginnend sporter kun je bij ons terecht voor advies over voor jou geschikte sporten.

 

Ons grootschalige netwerk

De tak sportfysiotherapie binnen FysioExpert werkt nauw met elkaar samen. Daarnaast hebben onze sportfysiotherapeuten een grootschalig netwerk met specialisten en andere disciplines. Zowel met artsen als andere expertises wordt makkelijk overlegd en/of eventueel snel doorstuurt naar een specialist indien nodig. 

U kunt bij FysioExpert terecht voor o.a. de volgende klachten en vragen:

  • (Sport)blessures;
  • Advies om sportblessures te voorkomen;
  • Sportkeuze incl. materiaal, kleding en schoeisel;
  • Medische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering;
  • Voorbereiding voor bijvoorbeeld een marathon;
  • Sporten met een chronische ziekte.

 

Onze sport fysiotherapeuten

Jasper Pasman
Jasper Pasman Sportfysiotherapeut i.o.
jasper@fysioexpert.nl BIG: 99927216204
Marthin Huta Galung
Marthin Huta Galung Manueel- en sportfysiotherapeut
marthin@fysioexpert.nl BIG: 09033972704
Patricia Boon
Patricia Boon Fysiotherapeut
Pim Spaargaren
Pim Spaargaren Fysiotherapeut
pim@fysioexpert.nl BIG: 69915753404
Ron Nolles
Ron Nolles Sportfysiotherapeut
ronnie@fysioexpert.nl BIG: 99066389604

Afspraak maken met onze sportfysiotherapeut?

Samen zorgen wij ervoor dat u de controle terugkrijgt over uw eigen herstel.