• Vakkundig
  • Verrassend
  • Vastberaden

Wie zijn wij?

Sinds jaar en dag is FysioExpert een begrip in Haarlem en omstreken. Met 7 locaties en veel samenwerkingspartners streven wij dagelijks naar de best mogelijke zorg voor u. 

 

Om fit, vitaal en veerkrachtig te zijn en te blijven, moeten de krachten van verschillende zorgdisciplines samenkomen in een behandelplan. Door dit te doen én onze kennis te delen met andere partners in de zorg, maken wij ons hard voor een sterkere en socialere gezondheidszorg.

We willen de verbindende schakel vormen tussen de eerste- en tweedelijns zorgdisciplines in Nederland. Standaard fysio-oplossingen bieden we dan ook niet. Wél bieden we samen met onze partners flexibele, individuele en multidisciplinaire behandelplannen waarin elementen van fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie maar ook diëtetiek kunnen zitten. We erkennen de kwaliteiten die eenieder in het proces biedt en durven de door ons ingezette therapie kritisch te evalueren.

Geen cliënt is hetzelfde, is onze overtuiging. Lichamelijke wensen en klachten hebben immers vrijwel altijd een andere oorsprong en uitwerking – hoezeer ze ook op elkaar lijken. Vandaar dat we ons in de leefstijl en de gewoontes van onze cliënten verdiepen.

Bij ons krijg je persoonlijke coaching en behoud je de regie. Doordat we oog hebben voor de persoonlijke verwachtingen, wensen en behoeften, ontstaat een persoonlijk behandelplan waarvan de cliënt de belangrijkste regisseur is. Hij of zij kan bewust, positief en enthousiast aan de slag gaan en krijgt voldoende handvatten om ook buiten de fysiopraktijk te werken aan herstel en preventie van nieuwe klachten.

Elke dag denken we aan de kleine gebaren waarmee we het verschil kunnen maken. De oprechte aanmoediging, het hart onder de riem. Een hand op de schouder als het moeilijk is. Een moment van stilte of juist van een spontane lach. We geloven in deze maak-het- verschilmomenten; kleine gebaren met een groots effect. Want ja: troost, waardering, steun, het gevoel dat je meetelt... dat zit 'm vaak in kleine dingen. We doen meer (of ánders) dan van ons verwacht wordt voor onze cliënten, onze partners en onze collega's.

De kernwaarden van FysioExpert

De kernwaarden van FysioExpert

Samenwerken
Persoonlijk
Verrassend
Verantwoordelijk