• Vakkundig
  • Verrassend
  • Vastberaden

Lijdt u aan chronische pijn?

Heeft u langdurige (onverklaarbare) pijnklachten? Hebben behandelingen in het verleden geen effect gehad? Dit kan erop duiden dat u lijdt aan chronische pijn. Deze pijn kan uw dagelijks functioneren beperken en uw levenskwaliteit flink aantasten.

 

FysioExpert biedt effectieve behandelingen tegen deze pijn. Wij werken nauw samen met diverse specialisten, zoals huisartsen en specialisten uit het ziekenhuis, om u de beste zorg te kunnen bieden. In de revalidatiebehandeling kijken we naar uw lichamelijk, geestelijk en sociaal functioneren en pakken zo de kern van uw klachten aan. Het leren omgaan met uw pijn staat gedurende de behandeling centraal.

Nociceptieve pijn

Heeft u last van nociceptieve pijn? Deze weefselpijn is een vorm van acute pijn, maar kan overgaan in chronische pijn. Blijf daarom niet zitten met uw klachten. Tijdens de eerste fase van de behandeling stellen wij, middels het FysioExpert Chronische Pijn Zorgplan, vast in hoeverre uw pijn de kwaliteit van uw leven beïnvloedt. Wij werken met een persoonlijke aanpak, waardoor de methode en het proces per cliënt verschilt. Wel is het uiteindelijke doel hetzelfde: controle krijgen over uw klachten, zodat u weer volop van het leven kunt genieten.

Hoe ziet chronische pijn behandeling bij FysioExpert eruit?

We beginnen met het optimaliseren van uw fysieke conditie, door middel van fysieke training.

  • U krijgt individuele psychosomatische begeleiding, waarbij u leert om te gaan met uw dagelijkse pijn.
  • Wij bieden u informatie over uw aandoening en geven u inzicht in de factoren die uw klacht in stand houden.
  • Door middel van actieve trainingen optimaliseren wij uw fysieke conditie.
  • Ook gaan we aan de slag met ademhaling- en ontspanningstherapie(AOT). Chronische pijnklachten zorgen immers vaak voor stress en een verstoorde natuurlijke ademhaling.
 

Uw chronische pijn aanpakken?

FysioExpert helpt u graag in uw herstel.