Zwangerschapsfysiotherapie voor alle (toekomstige) mama’s

Een zwangerschap is iets heel bijzonders. Het lichaam maakt allerlei veranderingen door om het kindje te kunnen laten groeien. Door deze veranderingen kunnen een aantal vervelende klachten ontstaan. Heeft u tijdens uw zwangerschap last van rug- en bekkenklachten of andere ongemakken die uw dagelijkse activiteiten in de weg staan? Welke klachten u ook ervaart, met onze zwangerschapsfysiotherapie helpen wij u met liefde en passie door uw zwangerschap heen!

Rugpijn tijdens zwangerschap

Ervaart u bekkenklachten of rugpijn tijdens de zwangerschap? Blijf er niet mee rondlopen! Middels zwangerschapsfysiotherapie wordt u de baas over uw klachten. Naast individuele begeleiding, bieden wij ook groepslessen aan. Onze fysiotherapeut luistert naar uw persoonlijke verhaal en bepaalt voor uw situatie de beste aanpak. Hij stelt een trainingsschema op en geeft u advies over diverse oefeningen die uw klachten verminderen. Ook na uw zwangerschap kunt u verdergaan met trainen. De gespecialiseerde trainers van ‘HealthTime’ geven u advies, zodat u op een veilige en verantwoorde manier zelfstandig kunt trainen.

Zwangerschapsfysiotherapie bij FysioExpert

Zwangerschapsfysiotherapie is een uitkomst voor elke vrouw die in haar dagelijkse activiteiten belemmerd wordt door haar klachten. Bij FysioExpert kunt u rekenen op:

  • Begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten;
  • Een op maat gemaakt trainingsschema;
  • Een voedingsschema, opgesteld door een diëtiste;
  • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen;
  • Versterkende oefeningen voor de buik-, rug- en bekkenbodemspieren;
  • Technieken voor de opvang van de weeën en pershoudingen
  • Begeleiding door én voor uw partner

Heeft u behoefte aan zwangerschapsfysiotherapie? Waar wacht u nog op, maak een afspraak. Wij hopen u snel te zien!

 

 

Afspraak maken

Cliëntervaring

 “Na mijn CVA zet de fysiotherapie mijn spieren en hersenen aan het werk. Kijk nou wat ik weer kan!!”


Marjolijn

"Het was voor mij wonderbaarlijk om te zien hoe zij mensen op de juiste manier helpen en begeleiding door het revalidatieproces. Zij hebben voor alle soorten revalidatie (hart, knie, rug, long etc) een expertisegroep/ afdeling." Gerard van Nouwland

Contact

023 545 0751
 023 540 3510 
 www.fysioexpert.nl
 info@fysioexpert.nl